Gastenboek

Datum
Door
Onderwerp

Re:Weer:

Hey Pascal,

Dank voor je leuke reactie.
Tja wat dat mee gaan chasen betreft: ik neem niet snel iemand mee.
We gaan altijd met een select groepje op pad dat bestaat uit mensen die toch wel weten waar ze mee bezig zijn.
maw proberen wij zo professioneel mogelijk te werk te gaan.

gr. Piet

Datum
Door
Onderwerp

Re:Re:Weer:

Hmm. Zelf kan ik nog niet Chasen maar ik wil dat wel gaan doen! Lijkt me erg spannend. Zelf ben ik ook al heel erg lang gemoeid met het weer. Het is zo intressant je kunt er ook zoveel van leren. En altijd maakte ik filmpjes met mijn mobiele telefoon. Alleen dat was altijd zo'n slechte beeldkwaliteit en slecht geluidskwaliteit. Nu ik deze camera heb is dat allemaal veel beter. Wat mij betreft als het hard onweert in de avond en als het donker is. Dan ga ik meestal met mijn camera naar de raam ga ik daar staan filmpjes en foto's proberen te maken. Maar nooit is me echt iets gelukt. Ik ben daar gewoon nog niet goed genoeg in denk ik, maar ik hoop wel dat ik eens met je mee mag. Om een keer te chasen is echt mijn droom. Maar ik ga niet smeken.

Toch blijf ik het een goeie site vinden met veel informatie goeie filmpjes en vooral die chase van 21 juli en 22 juli. Erg mooie film en erg mooie foto's. Ook een goed verslag erbij wat jullie toen allemaal gedaan hadden. Heel mooi gedaan daarvoor geef ik een 10!

Groetjes Pascal!

Datum
Door
Onderwerp

Schitterend

Super mooie site.
Ik heb al je filmpjes bekeken op youtube en kan alleen maar zeggen dat de lucht zo saai niet is.
Ik heb zelf 1 keer in mijn leven een waterhoos gezien, maar daar is het ook bij gebleven. Het ging trouwens wel gepaard met zeer mooie wolkenpartijen . Ga zo door!

groeten jan

Datum
Door
Onderwerp

Re:schitterend

Dank voor je reactie.
Idd is de lucht lang niet zo saai.
Als je maar weet waar heen je kijkt.

gr. Piet

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>

Doorzoek de website